Valutor:

Frakt & Retur


Hos oss har du en ångerrätt, och sedan ger vi kortast möjliga tid just nu att göra reträtt tillbaka. Du kan returnera varorna direkt till oss.

Felaktiga varor Du kan naturligtvis förändringar inom de lagstadgade garantitider.

Om du kommer tillbaka varor, är vår enda villkoret är att du inte får visa några tecken på slitage. Försök dock tillåts naturligtvis. Om du returnera en vara för att byta ut den mot en identisk punkt i en annan storlek, tar vi inte ut några extra kostnader för sjöfarten utbyte av varor. Om du skickar tillbaka varorna, kommer vi att kreditera ditt pengar inom kortast möjliga tid - på samma sätt som du har betalat. Läs mer om detta under pengar återbetalning.

Mer information om ångerrätten och avkastningen kan hittas i våra villkor.

Utbyte Och Återgå Till Vår Butik

Som en extra service vi erbjuder dig möjligheten att omvandla dem till söta eller returnera ditt objekt i vår Carl Steel Life Shop. Du kan återigen vara visa andra produkter och om så önskas omvandling till din artikel webbplats. Om du inte vill byta till andra varor, får du köpesumman återbetalas av samma väg som du har betalat för. Vi skriver till dig dina pengar inom 30 dagar väl.

Pengar Återbetalning

Inom 30 dagar efter återkomst av de varor du får dina pengar återbetalas. Om du köper med kreditkort, skriver vi pengarna till ditt kreditkortskonto så vid betalning med kontanter i beloppet kommer att krediteras tillbaka till ditt konto. Skicka inte varor frakt tillbaka till oss.

tillbaka
Adidas Superstar Dam , Adidas Superstar Rea , Billiga Adidas Skor